Elhunyt Strenner Judit

December 2-án, tragikus hirtelenséggel, 24 éves korában elhunyt a VEDAC egykori dobóatlétája, a Hajráveszprém.hu egykori újságírója.

Mély fájdalommal és megdöbbenéssel fogadták egykori sporttársai, a VEDAC edzői és vezetői a váratlan hírt, hogy Jucus örökre elaludt. A tragédia okát még vizsgálják.

Strenner Judit a VEDAC-ban Szabó Ernő mesteredző, majd Zentai Tibor tanítványaként érte el sikereit. Fő versenyszáma a diszkoszvetés volt, legjobb eredménye a marokkói Marrakeshben, 2005-ben rendezett ifjúsági világbajnokságon elért 12. helye volt. Kalapácsvetésben és súlylökésben is rendszeresen dobogóra állhatott a korosztályos országos bajnokságokon.

Egy életvidám, mosolygós lány volt, akinek mindig volt egy kedves szava mindenkihez. Tele volt tervekkel, de a sors keresztül húzta a számításait.

Judit több mint egy éven át segítette a Hajráveszprém.hu csapatának munkáját, elsősorban atlétikáról és kézilabdáról írt cikkeket, tudósításokat. Mély fájdalommal búcsúzunk egykori kollégánktól. Nyugodj békében, Judit!