Hétvégén Győrött szerepel a VFC

Tizedik alkalommal rendezik meg a már hagyományossá vált Alcufer-kupa teremlabdarúgó-tornát, s ezúttal is tizenhat – köztük több másod- és harmadosztályú – csapat vetélkedik január 21-én és 22-én a győri Magvassy-sportcsarnokban.

A hétvégén rendezik meg – ezúttal tizedik alkalommal – a győri Magvassy-sportcsarnokban az Alcufer-kupa teremlabdarúgó-tornát, amely mindig remek lehetőség a csapatoknak a felkészülésre. A tornával a résztvevők hetedszer emlékeznek Horváth Ferencre, az Alcufer kft. alapítójára, a Gyirmót SE futballcsapatának egykori támogatójára.

A tornán a „hazai" Gyirmót mellett hat további másodosztályú gárda, valamint környékbeli egyesületek lépnek pályára. A nézők láthatják a Videoton B, az ETO B, a Soproni VSE, a Veszprém FC, a Tatabánya és a címvédő Ajka csapatait is, de ott lesz a sportcsarnokban az NB III Bakony-csoport meglepetéscsapata, a Csorna, valamint az MTE 1904 is.

A Veszprém FC a B csoportban szerepel a Videoton II., az Öttevény és a Jánossomorja együtteseivel.

Szombaton 9 órától az A és a B, 14 órától a C és a D csoport küzdelmeit rendezik. Vasárnap délelőtt 9 órától az alsóház, vagyis a csoportok harmadik, negyedik helyezettjeinek rájátszását tartják, 13.30 órától pedig a felsőházba jutott csapatok mérkőznek egymással. A finálé várhatóan vasárnap 17.35 órakor kezdődik.

A Veszprém FC-hez kapcsolódó hír, hogy a 16 éves Osváth Attila csatlakozott a felnőtt kerethez. A VFC USE utánpótlás csapatból felkerült játékos bevethető csatárként és középpályásként is. A jobb lábas játékos ügyesen cselez és jól lő. Attila az U-16-os korosztályos válogatottban is bemutatkozhatott már. A biztosan távozó Alex mellett Tatai József a tavaszi szezonban a Balatonfüred együttesében szerepel kölcsönben.