Két új játékos a Veszprém FC-nél

A szerdai, Siófok elleni edzőmérkőzést követően a veszprémi klub hivatalosan is bejelentette Bali Péter és Császár Attila szerződtetését.

A edzőmérkőzés elején a Siófok játszott fölényben, de gólhelyzetig nem jutottak. A 30. percben Bozsovics lőtt távolról, amely a veszprémi kapus hasa alatt jutott a hálóba. A mérkőzés hátralévő részében egyenrangú ellenfélnek bizonyult a Veszprém és több helyzetig is jutott, mint elsőosztályú ellenfelünk.

A támadó Bali Péter és a védő Császár Attila is bemutatkozott a felkészülési mérkőzésen, akiknek a szerződtetése a mérkőzés után megtörtént. A Veszprém FC kapujában egy fiatal veszprémi kapus, Varga Zsolt mutatkozhatott be.

Bali Péter a Vasas, a Lombard Pápa és a Siófok színeiben szerepelt az NB1-ben, s összesen 7 gólt szerzett a legmagasabb osztályban. Császár Attila a Lombard Pápa színeiben mutatkozott be az első osztályban, majd az NB2-ben az Ajka, a Baja és a BKV Előre együtteseiben játszott.

fksz-Siófok - veszprém fc 1:0 (1:0)

Siófok, 50 néző, V: Pákász.

Siófok: Ribánszki (Milinte) - Mogyorósi (Balogh T.) Fehér Zs., Lengyel D., Pécseli (Fejes) - Bozsovics,(Lattenstein), Horváth A (Tamási G.), Kanta Sz. (Kecskés) Melczer - Nagy I. , (Krómer) , Sowunmi (Simon A.).

Veszprém: Kádár ( Varga Zs. ) - Garai, Hegedűs Gy., Császár, Pedrad - Nicolin, Molnár Z. (Ihász), Hevesi-Tóth (Farkas L.), Leitold (Czvetkó) - Thiago, Bali.

Gólszerző: Bozsovics.

Az elmúlt hétvégén a jubileumi, X. Alcufer kupán szerepel a Veszprém FC csapata, ahol a döntőben óriási csata után szenvedett vereséget a szintén NB2-es Tatabánya gárdája ellen. A torna legjobb játékosa a veszprémi Thiago lett.


Forrás: gyirmotfc.hu

eredmények

Csoportmérkőzések:

Veszprém FC - Öttevény 4-1
góllövők: Pálfi, Finta, Czvetkó, Nikolin.
Veszprém FC - Jánossomorja 7-1
góllövők: Hevesi-Tóth 2, Bosnjak, Czvetkó, Nikolin, Pálfi, Szőllőskei.
Videoton II - Veszprém FC 3-3
góllövők: Szőllőskei, Finta, Hevesi-Tóth.

A VFC az első helyen jutott tovább csoportjából, köszönhetően jobb gólkülönbségének.

Felsőházi rájátszás:

Veszprém FC - Gyirmót 3-1
GL: Hevesi-Tóth T.; Finta P.; Császár A. ill. Cseri T.
Veszprém FC - Csorna 7-1
GL: Hevesi-Tóth T. 2; Leitold T.; Vitomir N.; Finta P.; Farkas L.; Maidics B. (öngól) ill. Szigeti Zs.

Döntő:
Veszprém FC - Tatabánya 2-2, büntetőkkel 8-9