Győzelem kapott gól nélkül

Már az első félidőben eldöntötte az 1. FCV futsal csapata az Aramis elleni hazai bajnoki mérkőzést.

Hullámzó játékot produkált mindkét csapat, az NB II nyugati csoportjában. Ezt a gólok száma is hűen tükrözi. Az első találatra egészen a 14. percig kellett várni a havazás ellenére szép számmal kilátogató szurkolóknak. Ekkor egy szép támadáskombináció végén Hazuga Soma talált a kapuba. Ez egy kicsit felébresztette a mieinket, és egy fokozattal feljebb kapcsoltak, aminek az eredménye újabb találat lett, Vas Ferenc jóvoltából. A félidei eredményt, egy büntetőrúgásból Hazuga Soma állította be. Így megnyugtató előnnyel mehettek pihenőre a veszprémiek. (3-0)

A második játékrészben sem tudtak változtatni a hazaiak a játék ritmusán, keveset birtokolták a labdát. A vendég csapat mindent egy lapra feltéve mezőnyjátékost hozott be a kapus helyett, és így 5 a 4 ellen igyekeztek támadásokat vezetni a gól reményében. Szerencsére kapusaink, Sárdi Máté és Kasza Viktor kiválóan teljesítettek. A vendégek kapuslevitele megbosszulta magát, és a 35. percben Vas Ferenc beállította a mérkőzés végeredményét.

A 4:0 arányban megnyert mérkőzésen a veszprémi győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben a fiatal, szép eredmények előtt álló Aramis ellen. A mieinknek azonban ennél sokkal több kell, mert most kezdődik az alapszakasz véghajrára, és ennél csak nehezebb ellenfelek következnek. Jövő héten ismét hazai pályán mutathatja meg a csapat az igazi énjét az ELTE ellen. 

1. Futsal Club Veszprém - Colorspectrum Aramis-Illyés 4:0 (3:0)

Veszprém: Kasza - Bényi, Weisz, Tar, Vas, csere: Jakab, Pálfi, Hazuga, Korcsmár, Vingelman, Véber, Sárdi
Vezetőedző: Németh Gábor

Aramis: Soós - Farsang, Vattamány, Birinyi, Sajbán Miklós, csere: Bálint, Korozmán, Szabó V., Sajbán Máté, Seregi, Németh A.
Vezetőedző: Németh Antal

Gólszerzők: Hazuga a 14. és a 17., Vas a 19. és a 35. percben