Kiizzadták a győzelmet

Tovább menetel a Veszprém FC női labdarúgócsapata az NBII 8. fordulójában, a nagykanizsaiak ellen 2:1-es győzelmet arattak.

A fővárosban elszenvedett vereség után a Nagykanizsa ellen, hazai pályán tudta begyűjteni a három bajnoki pontot a Veszprém FC.

Nem volt könnyű dolguk a veszprémieknek, hiszen egy rendkívül szervezetten, fegyelmezetten és nem utolsó sorban hatékonyan védekező ellenféllel kellett megküzdeniük. Már az első félidőben sikerült megszerezniük a vezetést a veszprémi lányoknak, de győzelmet csak a második 45 percben sikerült kicsikarniuk. A 2-1-re megnyert találkozónak két fontos következménye volt: A lányok továbbra is versenyben maradtak a bronzéremért vívott küzdelemben, és megszakítottak egy rossz szériát is.

Laki Zoltán: Rendkívül szervezetten , fegyelmezetten és nem utolsó sorban hatékonyan védekező ellenféllel "kínlódtak " végig a veszprémiek,s végül szinte úgy izzadták ki a győzelmet.

Veszprém FC - Nagykanizsai NTE 1866 MÁV 2:1 (1:0)

Veszprém: Dömsödi (Kovács A. a 87.) - Tolner, Faddi, Szalai, Kun (Hogya az 51.) - Kéri, Németh, Piszker, András - Kalász (Boross a 85.), Haraszt
Vezetőedző: Laki Zoltán

Nagykanizsa: Balassa Sz. - Kanizsai, Szabó Zs., Szollár, Balassa A. - Szekeres (Lampert az 58.), Buczkó, Tarsoly, Hozlár (Takács a 78.), Somogyi, Balassa D.
Vezetőedző: Benedek József

Gólszerzők: Haraszt a 42. és Kalász a 81. percben, illetve Buczkó a 63. percben.