Egy éve hoz formába

A Beautiful Body Speedfitness születésnapi akcióval kedveskedik jelenlegi és leendő vendégeinek. Hozd formába magad!

Robbanásszerűen terjed hazánkban és Veszprémben is az elektrostimulációs (EMS) technológiára épülő edzésmódszer, a speedfitness. Minden korosztály számára, férfiaknak és nőknek is kiváló mozgásforma a speedfitness, segítséget nyújt a versenysportolóktól egészen a mozgásszegény életmódot folytató emberekig, mindenkinek.

Gál Amanda, a Beautiful Body Speedfitness stúdió oktatója szerint ez a fajta edzésmódszer könnyen beilleszthető a hétköznapokba.

- Heti két alkalommal már jelentős változást tudunk elérni, egy edzés időtartama mindössze 15-20 perc. A vendégeink többségének kevés az ideje, viszont szeretnének gyors és látványos eredményt elérni testsúlycsökkenés, izomtömeg építés vagy sérülés utáni rehabilitáció terén. A hölgyeknek elsősorban a fogyásban, a cellulitisz problémákban és a szülés utáni újrakezdésben tudunk segíteni, a férfiak az izomtömeg növelés, a fittségi állapot megőrzése és a testzsírcsökkentés miatt keresnek minket – mondta Gál Amanda.

A speedfitness biztonságos technológia, mert kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat. Egyáltalán nem fáj, hiszen az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. Az edzés hatékonyságát növeli, hogy személyre szabott étkezési tanácsokat is kaphatunk.

Az edzés előtt egy izotóniás italt kapunk, ami pótolja az edzés közben elvesztett energiát, az edzés végén pedig egy fehérje turmixot fogyaszthatunk el, ami hozzájárul az izmok fejlődéséhez, regenerálódásához. Egy gyors zuhanyzás után pedig folytathatjuk tovább a napot.

A Beautiful Body Speedfitness egy éve nyitotta meg kapuit, ez alkalomból november hónapban különleges születésnapi kedvezménnyel várják a vendégeket. Az edzések és a bérlet árából is 20 % kedvezményt kapunk egész novemberben.

A Beautiful Body Speedfitness Veszprémben, a József Attila utca 42. szám alatt várja az érdeklődőket, érdemes telefonon (70/347 2027) időpontot egyeztetni Gál Amandával, aki e-mailben is szívesen válaszol a felmerülő kérdésekre.

Beautiful Body Speedfitness

Veszprém, József Attila utca 40.
Telefon: 70/347 2027
E-mail: veszprem.speedfitness@gmail.com
Facebook: facebook.com/speedfitnessveszprem