Kiesett a Veszprém FC

A Sopronban elszenvedett vereségnek köszönhetően biztossá vált, hogy ősszel nem indulhat a veszprémi csapat az egycsoportos NBII-ben.

A mai napon Sopronban szerepelt a Veszprém FC: a tegnapi Csákvár-Szigetszentmiklós (1-0) eredményét ismerve a csapat tudta, hogy amennyiben vereséget szenved matematikailag is elbúcsúzik a másodosztálytól.


Fotó: archív

A versenykiírás értelmében, ugyanis a több győzelem előrébb szerepel, mint az egymás elleni eredmény, így hiába érhetnénk még be pontszámba a csákváriakat, győzelmeik száma mindenképpen több lenne.

Sajnos a tavaszra megtáltosodó Sopron nem kegyelmezett és 3-1 arányban legyőzte a VFC-t, így a csapat búcsúzik a másodosztálytól, jövőre az átalakított NB III. nyugati csoportjában fog szerepelni a csapat. A Puskás FC 2-0-s győzelmével megnyerte az idei bajnokságot.

Soproni VSE - Veszprém FC 3:1 (2:0)

Sopron: Ilizi - Fazakas (Seper a 68.), Baranyai, Vadas, Pintér - Horváth A., Fazekas (Varga G. a 68.), Balázs (Laczkovich a 72.), Bali - Szabó L., Deme
Vezetőedző: Bűcs Zsolt

Veszprém: Kovács A. - Molnár Z., Nagy Á. (Osváth a 69.), Tóth F., Császár - Bosnjak, Szöllőskei (Dániel a 23.), Hevesi-Tóth Thiago - Szabó Zs., Homma (Meiczinger a 81.)
Vezetőedző: Nagy Tamás

Gólszerzők: Deme a 25., Baranyai a  41., Balázs az 55. percben, illetve Szabó Zs. a 62. percben.
Sárga lap: Fazakas a 45., Pintér a 66. percben, illetve Tóth F. a 18., Bosnjak a 42., Hevesi-Tóth a 73. percben.
Piros lap: Kovács A. a 22. percben.