NB1-es ellenféllel játszik a Veszprém FC

A szerdai magabiztos továbbjutás után a játékosok már gőzerővel készülnek a keddi Kaposvár elleni összecsapásra.

A Police-Ola elleni mérkőzésen egy percig sem forgott veszélyben a továbbjutás, a helyzetek alapján nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna, a lelkes, ám szerény képességű hazaiak ellen a fiatalok sikerrel vették az akadályt – nyilatkozta Garai Péter, a VFC ügyvezetője

A csapat itthon maradó része a hasonló terhelés érdekében, a megyei I. osztályú Herend csapata ellen játszott edzőmérkőzést, az összecsapást 3-1 arányban a veszprémiek nyerték. 

Police Ola LSK - Veszprém FC 0-5 (0-2)

Zalaegerszeg, 150néző
Veszprém FC: Kiss – Fehér, Leitold, Tatai, Babos (Kalcsó 67.), Kovács, Bacsi (Donát 46.), Lang, Fejes, Meiczinger, Farkas. Edző: Orbán Tamás.

Gólszerzők: Csiszár (öngól) a 27., Babos a 30., Tatai az 59., Kalcsó a 76., Tatai a 79. percben.

Szeptember 29-én kedden 15 óra 30 perces kezdettel a Kaposvár lesz az ellenfél a Magyar Kupa 3. fordulójában.  A hétvégén nem rendeznek bajnoki fordulót, így a játékosok alaposan fel tudnak készülni a keddi fontos összecsapásra.

Szeretnénk nyerni, mint mindenki ellen itthon, információink szerint a Kaposvár gárdája a legerősebb keretével fog érkezni hozzánk, mert nem akarnak úgy járni, mint a tavalyi idényben a Zalaegerszeg csapata, akik 2-1 arányú vereséggel távoztak tőlünk, bár ők is anno az első csapatukkal érkeztek – mondta Garai Péter.