Biztató szereplés

Vegyes eredmények születtek hazai pályán a Lizards Floorball Team utánpótlás csapatainál a hétvégén.

Az U14-es bajnokság visszavágóinak első Rudas elleni mérkőzése nyitotta a február utolsó vasárnapi játéknapot. Gyenge ellenfelünk egy cserejátékossal érkezett a találkozóra. Ennek fényében tudtak a Gyíkok briliáns játékot mutatni a kilátogatóknak. A tanult játékelemeket gyakorolták a veszprémiek, aminek 5-0, 6-0, 5-0 lett az eredménye harmadonként. A csapat nagyszerű formát mutatott, kiemelném fiatal kapusunkat, Maier Pétert, aki nagyszerűen védett éles nagypályás mérkőzésen.

Az Ares elleni mérkőzéssel kezdett az U15-ös csapat. Az első játékrészben összeálltak a sorok, néhány kisebb hibától eltekintve, remek játékot mutattak a hazaiak. Ennek eredménye 8-4 lett ide. A második mérkőzést az SZPK nyerte simán a Phoenix ellen 10-2-re. A harmadik meccsen a Vajda is pályára lépett, aki könnyű mérkőzésen múlta felül az Ares csapatát.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

Ismét a Gyíkok következtek a Phoenix ifjai ellen. Nagyon hasznos mérkőzés volt, szorosan haladtak a csapatok fej-fej mellett. Az elején a veszprémiek irányítottak, aztán előtérbe került a törökbálinti gárda fölénye. A végén rohantak a hazaiak az eredmény után, s végül sikerült egy pontot itthon tartani az izgalmas mérkőzésen. Végeredmény: Phoenix - Lizards 7-7. A nap zárómérkőzése a Vajda-SZPK találkozó volt. A komáromi csapat 3-8-ra nyert.

Összegezve az U14-es remek játék után egy gyenge U15 következett. A sok hibával játszó Lizards nem veszített mérkőzést, szerencsére a két gyengébb csapattal játszottunk. Az SZPK, Vajda ellen kevés lett volna a mai teljesítmény, igaz a Gyíkoknak nélkülözniük kellett Palit, és Kiss Mátét! - értékelt Kovács Tamás.

A soron következő hétvégén U16-os csapat utazik Budapestre, hogy a Phoenix csapata ellen lépjen pályára. Nagyon nehéz mérkőzésre számítanak a Gyíkok egy erős csapat ellen, ahol a tisztes helytállás a cél.

Eredmények, Keret:

U14 Lizards FT - Duanújvárosi RFT 16-0
U15 Lizards FT - Ares 8-4
SZPK-Phoenix FSE 10-2
Vajda-Ares 8-3
PFSE-LFT 7-7
Vajda-SZPK 3-8

U14: Réti Anna (0+1), Tóth Imre, Orosz Luca (3+1), Tótik Simon, Bódis Máté, Kiss Csenge, Balázs Levente (1+6), Réti Péter, Fertig Dávid (6+0), Trombitás Anna (0+1), Bögi Levente (4+1), Kiss Csongor, Tótik Loretta, Maier Péter, Trombitás Balázs (2+0), Kiss Virág

U15: Kasza Balázs, Kovács Áron, Horváth László, Balogh Roland, Réti Anna, Tóth Imre, Orosz Luca, Tótik Simon, Balázs Levente, Trombitás Anna, Réti Péter, Fertig Dávid, Bögi Levente