Sikeres évkezdet U17-ben

Nagyon jól sikerült az évkezdet a Lizards Floorball Team U17-es csapat számára. Kiütéses 31-3-as győzelmet arattak a Dunaújváros ellen.

A dunaújvárosi gyerekek még nem egy összeszokott gárda képét mutatják, de nagy lelkesedéssel játszanak. Reméljük, nem töri meg ezt a lelkesedést a kezdetekben elszenvedett nagyarányú vereségek sora. Emlékszem, hogy a veszprémi csapat is így indult azokkal a gyerekekkel, akik most ilyen játékot tudnak mutatni a hazai közönségnek. A 9 fővel felálló gyíkok közül mindenki szerzett pontot a mérkőzés alatt, még a csapatkapitányként a kaput védő Tótik Simon is adott egy gólpasszt. A harmadik játékrészre a mezőnyjátékosok közül már csak Tóth Imre neve mellett nem szerepelt gól, de a csapat többi tagja addig alakította ki a helyzeteket, míg Ő is betalált a kapuba, ami a legnagyobb ovációt váltotta ki a pályán.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

Több mint 20 gólos előny birtokában már lankadt a védekezése a hazaiaknak, így 3-szor is sikerült a vendégeknek a kapuba juttatni a labdát. Ezzel a bajnokság során első szerzett góljaikat tudták feltenni a táblára - számolt be Orosz Tamás.

Lizards FT - Rudas FT Dunaújváros 31-3 (10-0, 9-0, 12-3)

Keret: Balogh Roland (4+3), Kasza Balázs (6+4), Horváth László (5+4), Tótik Simon (kapus, CSK) (0+1), Tóth Imre (1+2), Praznovszky Pál (4+2), Balázs Levente (4+3), Réti Péter (1+1),Fertig Dávid (6+3)
Edző: Kiss Zoltán