Veszprémi eredmények a Kickbox Világkupáról

A Veszprémi Thai Box SE színeiben induló Bécsi Nikolett két versenyszámban bizonyult eredményesnek a Szegeden rendezett világkupán.

Bécsi Nikolettnek anyagi okok miatt csak az utolsó pillanatokban vált lehetségessé, hogy részt vegyen a Kickbox Világkupán. Körmendi Ferenc vezetőedző által irányított Veszprémi Thai Box SE színeiben induló sportoló két versenyszámban bizonyult eredményesnek. Szombaton Point Fighting-ban az elődöntőig jutva, ott szlovák ellenfelével szemben maradt alul, így a harmadik helyet szerezte meg. Másnap Niki fő versenyszámában Light Contact 50 kg kategóriában már az aranyéremmel együtt a világkupát vehette át a dobogó legfelső fokán.


Bécsi Nikolett Light Contact kategóriában aranyérmet szerzett

Nikolett ezt a világkupát valójában egy utolsó élesben tartott gyakorlásnak tervezte a Világbajnokság előtt, itt még utoljára tesztelhette a legújabb technikáit és taktikai elemeket. Niki idei edzésmunkája a Világkupán elért eredményekből, láthatóan jó kilátásokkal kecsegtetnek az elkövetkező versenyeken. A Szegedi Világkupáról tovább indulva Nikolett csatlakozott a Magyar Taekwondo Válogatotthoz, akikkel néhány nappal később már az Olaszországi Világbajnokságon versenyeznek.