Veszprémi siker a Csarnok kupán

A Veszprém FC női labdarúgócsapata a hétvégén rendezett Csarnok kupa elnevezésű kispályás teremtornán szerepelt Tapolcán.

A lányoknak a csoportban a megyei keresztpályás bajnokságból jól ismert, jó erőkből álló PELC-Nyárád csapatával, valamint a Focicák elnevezésű gárdával kellett összemérniük erejüket. A gépezetbe, már az első, Nyárád ellen vívott találkozón porszem kerül. Történt ugyanis, hogy a csapat kapusa Vecseri Krisztina térdsérülést szenvedett és nem tudta folytatni a találkozót. Helyére a mezőnyjátékos Bozsoki Klaudia állt. A csapat nagy küzdelemben 3:3-ra végzett riválisa ellen. A Focicák ellen vívott, a továbbjutásról döntő találkozón sérülése ellenére már újra Kriszti állt a kapuban, nagy lelki erőről téve tanúbizonyságot. Ez akkora erőt adott a társainak, hogy nem volt kérdés a két csapat közül ki a jobb, a mieink 4:1-re nyertek, és csoportelsőként jutottak az elődöntőbe. Kapusunk számtalan szép védésével csapatkapitányhoz méltó módon vezette övéit, de a csapat sem maradt adós a gólokkal, melynek kárát a devecseri lányok látták. A 3:0-s végeredmény az jelentette, hogy a torna utolsó meccsét, azaz döntőt játszanak lányaink a régi nagy rivális Balatonfüred csapata ellen. A döntőben is megállíthatatlannak bizonyultak lányaink és András Anita két és Vámosi Vanda góljaival 3:1 arányban felülmúlták riválisukat, elhódítva ezzel a IX. Csarnok kupát. A torna gólkirálynője András Anita lett.

Jugovits Péter: „Nehezen indult, de végül is hamar belejöttünk a játékba. Végig nagyon motiváltan és jól játszottak a lányok. Büszke vagyok a csapatra, mindenki a legjobb formáját nyújtotta, megérdemeltük a győzelmet.”

Veszprém FC összeállítás: Vecseri Krisztina, András Anita, Várhelyi Barbara, Bozsoki Klaudia, Vámosi Vanda, Tóta Ildikó, Jónás Kinga, Mecséri Gréta, Kis Danica

Eredmények:
Csoportmeccsek: Veszprém FC - PELC-Nyárád 3:3,
Veszprém FC - Focicák 4:1
Elődöntő: Veszprém FC - Devecser 3:0
DÖNTŐ: VESZPRÉM FC - BALATONFÜRED 3:1