Hétvégén ismét megyei rangadó

Szombaton 16 órai kezdettel a Badacsonytomaj csapatával mérkőzik a VFC az NB3 8. fordulójában.
Az előző szezonban a megszerezhető 6 pontból mindössze 1 pontot sikerült összehozni, Tomajon 1-1, Veszprémben 2-0-s vendéggyőzelemmel ért véget a találkozó. Az esélyekről Garai Pétert, a VFC ügyvezetőjét kérdeztük.

-Mit vársz a hétvégi mérkőzéstől?

-Természetesen győzelmet várok, hazai környezetben mindenki ellen győzelmi céllal lépünk pályára.

-Mik lehetnek a Tomaj erősségei és gyengeségei, mit lehet tudni róluk?

-Nagyon sok mindent nem tudunk róluk, ugye a tavalyi évhez képest jelentősen átalakult a játékoskeretük, de náluk ez már megszokott dolog. Azt a hibát nem szeretnénk elkövetni, mint az előző idényben kétszer is, hogy rengeteg helyzetet kihagyunk, ők pedig találnak 1-2 gólt, ezzel eldöntve a mérkőzéseket. Köztudott, hogy Tomajon belső problémák vannak a csapatnál, de ezzel mi nem szeretnénk foglalkozni, csak a saját játékunkra akarunk koncentrálni.

-Mi a véleményed a múlthéten lejátszott két mérkőzés kritikán aluli játékvezetéséről?

-Nem szeretnék a játékvezetőkkel foglalkozni, egy vezetőnek nem is ez a dolga. Léteznek olyan minősítési rendszerek, melyek értékelik őket, ha látták az illetékes személyek ezeket a teljesítményeket, úgy gondolom meg fogják tenni a szükséges lépéseket.

-Szőllőskei Péter eltiltás miatt nem játszhat a hétvégén, rajta kívül eltiltottak, sérültek találhatóak-e még a csapatnál?

-Babos Barna kisebb agyrázkódást szenvedett a Pápa elleni mérkőzésen, Fintának fáj a bokája, valamint Novothny Soma továbbra is sérült, ő ezen a héten kezdett el újra tréningezni. Játékukról Orbán Tamás a holnapi edzést követően fog dönteni.