Egy félidőnyi jó játék nem elég

A Gulyás Péter-Momir Ilic vezette alakulat hat gólt kapott a második félidőben, de sajnos így is elveszítette a mérkőzést PLER-Budapest ellen.

IMG_8873
Képgaléria a cikk végén

A Veszprém öt perc után szerezett gólt, ezután kiegyenlített volt a küzdelem, védekezésben mindkét csapat megmutatta, ma nem lesz könnyű dolguk a támadók számára.  A 15. percben ellépett a vendég alakulat, ekkor egy időkéréssel próbálták a hazaiak rendezni a sorokat. Némi riadalom lett úrrá a csarnokban amikor egy lövés után Bodor Márk fájdalmas arccal maradt a parketten. Ezután át kellett szervezni a játékot, mind védekezésben mind pedig támadásban is. Sajnos egy újabb 0:4-es rohanással lőtávolságon kívülre kerültek a fővárosiak (28.perc: 9:15).

Nagy elánna kezdett a "kicsi" Telekom, három gólt szerzett zsinórban, ismét nyílt volt a meccs. A fővárosiak tapasztalt játékosai vállára vették a csapatot és ismét visszaállt a 4-5 gólos vendég előny.  Ekkor egy utolsó rohamra indult a hazai alakulat, 20:21-nél labdánk is volt az egalizálásra három perccel a mérkőzés vége előtt. Sajnos ekkor nem sikerült góllal befejezni az akciót és egy kihagyott hétméteressel el is dőlt a mérkőzés.

IMG_9033

Gulyás Péter, vezetőedző: Az első félidőben rossz felfogásban, sok hibával játszottunk, a második 30 percben mindent megpróbáltunk, labdánk is volt az egálhoz, dolgozunk tovább, hogy mindkét félidőt azonos szinten tudjuk lejátszani.

Telekom Veszprém U21 - PLER-Budapest 20:22 (9:16)
Telekom Veszprém U21: Palasics, Mikler (kapusok), Bakos, Dörnyei, Csányi, Gombai, Hornyák (5), Szuharev (3), Sisa (1), Szűcs (3), Ilic (5), Bodor (2), Melnyicsuk (1)
Vezetőedző: Gulyás Péter
Másodedző: Momir Ilic
Gyúró: Kapás Gergő
Csapatorvos: Dr. Szenkovits Péter

PLER-Budapest legjobb góllövői: Schmidt (8), Bak (4)

Képgaléria