Sikerült visszavágni a budakalászi vereségért

A Veszprémi KKFT házigazdaként végig vezetve, 26-21-re legyőzte a Budakalász csapatát a férfi kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.

Fazekas négy és Éles két góljával 6-2-re elhúzott a házigazda. A vendégek edzője, Csoknyai István időt kért. A bakonyiak tovább növelték előnyüket, a hazaiak kapusa, Miklós Gergő több parádés védést is bemutatott. Szakály Benedek találatával pedig már hat volt a különbség a két fél között. Tombor Csaba időkérése után a veszprémi fiatalok tették a kötelességüket, Hári és Vajda góljával 16-9-re fordultak a csapatok.

A folytatásban masszívan állta a sarat a VKKFT védőfala. Hosszú gólcsendet követően Vajda talált be, Miklós pedig ott folytatta, ahol az első játékrészben abbahagyta. Mindkét oldalon több hiba is becsúszott, a Budakalász a helyzetet ki is használta, felzárkózott 18-13-ra. Miklós bravúrt bravúrra halmozott, a hajrához közeledve a hazaiaknál Fazekas zseniális megmozdulásai után öt perccel a vége előtt 26-20-ra vezetett a VKKFT. Tombor Csaba együttese magabiztosan, parádés játékkal öt góllal múlta felül a Csoknyai István vezette Budakalászt.

Veszprémi KKFT-Budakalász 26-21 (16-9)
Veszprém Aréna, zárt kapus mérkőzés. V.: Nagy, Túróczy.

Veszprémi KKFT: Ágoston – Hári 4 (1), Éles B. 4 (1), VAJDA H. 4, FAZEKAS G. 7, Kristóf, Szmetán. Csere: MIKLÓS (kapus), BUGYÁKI, Szakály 1, Somogyi 4, Kristóf 2 Edző: Tombor Csaba.
Budalász Kézilabda Zrt.: Váczi – Varjú, Radnic 1, Dávid, Rotim 2, Holpert, KONCZ 7 (1). Csere: Boros (kapus), Tyiskov 1, Nagy N., Prokop 2, Kiss B. 1, Ceranic, PERISIC 7 (4),. Edző: Csoknyai István.

Kiállítások: 2, ill. 8 perc.
Hétméteresek:4/2, ill. 5/5.

Képgaléria