Kedden már nézők előtt játszik a Veszprémi KKFT!

A Dabas elleni bajnoki mérkőzést már nézők előtt rendezheti meg a Veszprémi KKFT NBI-es férfi kézilabdacsapata.

A klub hivatalos közleményét változtatás nélkül közöljük:

"A mérkőzéseken nézőként azok a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, akik az érvényes belépővel, bérlettel rendelkeznek, és a beléptetésnél személyazonosságukat  érvényes okmánnyal igazolják – személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél -, valamint a Magyarország Kormánya által kiadott védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Azon kiskorú látogatók, akik a belépésre jogosult személy felügyelete alatt állnak beléphetnek a mérkőzésre.

Az okmányok egyidejű bemutatása a beléptetést végző személyeknek kötelező! Amennyiben ilyen okmányt nem tud, vagy nem akar a belépni kívánó személy felmutatni, úgy a belépése nem engedélyezett.Mindezekre is figyelemmel csak olyan személy vásároljon belépőjegyet, aki ezen okmányokkal rendelkezik. Az okmányok hiányában a belépőjegyeket nem áll módunkban visszaváltani.

Kérjük továbbá a nézőket, a személyes védőeszközöket (arcmaszk, kézfertőtlenítő ) lehetőség szerint továbbra is használják, és a lehetőségek szerint a szociális védőtávolságot tartsák be. Kérjük a játékosokkal, játékvezetőkkel, sportbírókkal való személyes és fizikai érintkezést a játékosok egészségének megóvása érdekében mellőzzék.

Várunk minden felelősségteljesen gondolkodó sportszerető barátunkat."

Veszprémi KKFT csapata