Kilenc mérkőzés óta tart a VLS Veszprém veretlensége

Döntetlent hozott a labdarúgó NB III vasárnapi rangadója, ahol a harmadik helyen álló VLS Veszprém a listavezető Mosonmagyaróvárt látta vendégül.

Gyönyörű, napsütéses időben, szép számú közönség előtt rendezték az NB III-as derbit.

Az első tizenöt perc tapogatódzó, óvatos játékot hozott, inkább csak ismerkedtek a csapatok. Ezt követően a VLS próbált kezdeményezni, többet birtokolta a labdát, azonban igazán veszélyes helyzetet nem tudott kidolgozni.

A 34. percben kényszerű cserét hajtott végre Pető Tamás, a gólerős támadó Majort vádlihúzódás miatt le kellett cserélni. Ez a csere sajnos ezt követően nagyban meghatározta a VLS támadójátékát. A félidő végén is 0-0 állt az eredményjelzőn.


Fotó: Nagy Lajos/veol.hu

A szünet után sem változott a játék képe, ugyanúgy folytatódott a csata. Tisztán látszott, hogy az ellenfél megelégszik a döntetlen eredménnyel, nem szaggatta az istrángot a gólszerzés érdekében.
Az iramában és mezőnymunkában az NB II-es szintet idéző találkozón a Veszprém sem jutott el nagy helyzetig, így végül a küzdő felek megegyeztek a döntetlenben.

Összességében nagy küzdelemben, kitűnő játékvezetés mellett igazságosnak mondható a pontosztozkodás.
A Veszprémet kilenc meccs óta senki sem tudta legyőzni és két és fél éve őrzi hazai veretlenségét.

A döntetlennel a Mosonmagyaróvár visszaesett a második helyre, miután a BVSC-Zugló 5-0-ra legyőzte a Sopront. A BVSC így 62 ponttal vezet, második a Credobus 61 ponttal, míg harmadik a VLS 56 ponttal.

VLS Veszprém–Mosonmagyaróvár 0-0
Veszprém, 400 néző. V.: Kovács.

VLS Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás, Galacs (Kovács D. 57.), Major (Molnár B. 34.), Gálfi (Keresztes 72.), Somogyi, Baldauf (Nagy R. 72.), Vass, Krebsz, Zachán. Edző: Pető Tamás.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Simita, Debreceni, Boros, Tóth L., Illés (Tóth M. 68.), Szalka (Szegő 46.), Czingráber, Deák, Nagy K. (Horváth K. 76.), Végh. Edző: Varga László.