Pontot rabolt a bakonyiaktól a Bicskei TC

A labdarúgó NB III. nyugati csoportjának idei első fordulójában a Bicskét fogadta a Practical VLS Veszprém.

Veszprémi szempontból jól indult a mérkőzés, már a 9. percben előnyhöz jutottak a hazaiak. Gálfi egy reménytelennek tűnő labdát ért utol a tizenhatoson belül, ahol buktatta ellenfele. A jogos büntetőt Major értékesítette, nagy erővel a jobb felső sarokba lőtt, 1-0.


Fotó: Pesthy Márton/veol.hu

Gálfi 25 méteres szabadrúgásból veszélyeztetett, majd nem sokkal később egy kontratámadás végén Szűcs bravúrral hárította 15 méterről leadott lövését. Ezután kezdte átvenni a kezdeményezést a Bicske. A 44. percben Grabant bombázott kapura, Héninger kapusnak minden tudására szükség volt, hogy megtartsa a vezetést a hazai csapat. A 61. percben Gaszner tálalt a középen üresen érkező Popovics elé, aki higgadtan értékesítette ziccerét, 1-1. Három perccel később Major válaszolhatott volna, ám öt méterről, senkitől sem zavartatva a kapusba lőtte a labdát. A meccs hátralévő részében már nem forogtak veszélyben a kapuk, a Veszprém indiszponáltan játszott, igazságos eredmény született.

Pető Tamás: - Borzasztó csalódott vagyok, és nem az eredmény miatt, hanem a mutatott játék miatt. Nem keressük a hibát másban, csak saját magunkban, a mentalitásunkban, ami ezen a mérkőzésen sajnos hiányos volt.

VLS–Bicskei TC 1-1 (1-0)
Veszprém, 300 néző. V.: Szommer.

VLS Veszprém: Héninger - Krebsz (Varga M., 72.), Gulyás, Dobsa, Zachán (Rédling, 72.) - Somogyi, Baldauf (Kovács D., 46.), Vass - Molnár B. (Galacs, 46.), Gálfi (Papp, 81.), Major.
Edző: Pető Tamás.

Bicske: Szűcs - Grabant, Lapos, Gaszner, Vékony, Lassú (Kovács Á., 33.), Bori, Dencinger, Hirman (Milinárcsik, 78.), Wágner (Vörös, 63.), Popovics (Molnár A., 61.).
Edző: Csordás Csaba.