Menekülés a győzelembe

A negyedik hazai győzelem megszerzésével léphetnek előre a tabellán a kézis lányok.

A múl heti, Dunaferr elleni, idegenben elszenvedett sokkoló vereség után az őszi szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzését játssza a Veszprém Barabás KC. Nem nyalogathatják sokáig a sebeiket a veszprémi lányok, hiszen a vendég Hódmezővásárhely egy ponttal előzi meg a mieinket, így kulcsfontosságú, hogy a vasárnapi két pont a királynék városában maradjon.

Jó hír a csapat háza tájáról, hogy a betegek és a sérültek szépen lassan felépültek, és egy játékos kivételével mindenkire számíthat Gyurka János. Az egyetlen hiányzó viszont a védelem tengelyében kulcsszerepet betöltő Koszorús Katalin, aki három hete harcképtelen.

A hét közbeni edzőmérkőzéseken jól teljesítettek a lányok, ugyanezt a teljesítményt kell átmenteni a Hódmezővásárhely elleni összecsapásra.

Ugyanazt kell játszani, mint az edzéseken

- Adósak vagyunk a szurkolóinknak és a támogatóinknak a jó teljesítménnyel, a saját megnyugvásunk végett is győznünk kell. Szeretném a mérkőzésen azt látni, amit az edzéseken gyakorlunk, ütközésekkel szét kell tördelnünk a játékot, és ebből hatékonyan kell támadásokat vezetnünk. Remélem, hogy gólra éhesen fogunk játszani, és mindenki száz százalékot fog nyújtani – mondta Gyurka János, a hazaiak mestere.

A mérkőzés vasárnap, 18:00-kor kezdődik a Veszprém Arénában, a lányok feladata az, hogy a hűséges szurkolók segítségével feledtessék a az elmúlt hetek történéseit, vagyis a győzelembe meneküljenek!


Tudnak győzni, ha akarnak