Heti hetes

Az első félidőben gólt sem kapott az 1. FCV, majd kissé kiengedve, de magabiztosan, hét góllal küldte haza az ELTE futsal csapatát.

A középmezőnyhöz tartozó ELTE csapatát fogadta hétfő este az alapszakasz elsőségre pályázó 1. FCV. Bár a játékot a hazaiak irányították, az első tíz percben nem született gól. A folytatásban azonban Szabadfi Péter és Bényi Kálmán két perc alatt kétgólos előnyhöz juttatta a Veszprémet, amit Finta Péter és Weisz Zoltán négy perccel később megduplázott. A vendégek nem tudtak eredményesek lenni az első húsz percben, így megnyugtató előnnyel vonulhattak szünetre a mieink. (4-0)

A hazaiak túlságosan is megnyugodtak az előnyük birtokában, így már a második játékrész első percében betalált az ELTE. Szabadfi Péter ugyan két perc múlva válaszolt, de ezzel együtt is kissé leült a veszprémi csapat, a lehetőségeit elpuskázta, és védekezésben is több hibát ejtett. A fegyelmezetlen vendégek két piros lapot is begyűjtöttek, miközben újra felpörögtek a mieink. Finta Péter megszerezte a második gólját, és a vendég oldalon Farkas Dezső hiába tette meg ugyanezt, az utolsó szó a veszprémieké volt, Szabadfi Péter harmadik góljával beállította a 7-2-es végeredményt.

Jó hír a veszprémi futsal szurkolók számára, hogy az MLSZ döntése értelmében a 2011/2012-es Magyar Kupa kiírásának döntőjét Veszprémben rendezik. A négycsapatos torna, a Futsal Final Four helyszíne a Veszprém Aréna lesz. 

1. Futsal Club Veszprém - ELTE SE 7:2 (4:0)

Veszprém: Kasza - Bényi, Weisz, Tar, Szabadfi, csere: Finta, Pálfi, Hazuga, Korcsmár, Vas, Jakab, Sárdi
Vezetőedző: Németh Gábor

ELTE: Kinde - Farkas, Árendás, Simon, Serdült, csere: Béni, Kiss, Tyichi, Béres, Stukovszky
Vezetőedző: Tóth Károly

Gólszerzők: Szabadfi a 11., a 23. és a 38., Bényi a 12., Finta a 16. és a 27., Weisz a 17. percben, illetve Farkas a 21. és a 31. percben

galeria_184

Képgaléria