Bajnok kispályások

A Táncsics V-VI. korcsoportos kispályás labdarúgó csapata 2011/2012 tanévben megnyerte az országos bajnokságot.

A labdarúgó tornán 18 csapat vett részt. Az ország megyéiből egy – egy iskola jutott el Vépre, az országos döntőbe. Veszprém megyét Táncsics Mihály SZKI Szakiskola és Kollégium csapata képviselte 8 fővel (Oszkó Dániel, Szűcs Ádám, Bozsár Gábor, Osvald Ádám, Balogh Roland, Lázár Norbert, Benkő Attila, Bierbauer Dániel) és az edzővel/testnevelővel (Vántsa Endre).

Május 18-án, a délutáni órákban érkeztek a rendezvényre a veszprémiek. 19-én nagyon hajtós, kemény ellenfelekkel mérkőztek meg az első csoportmérkőzéseken. Délután keresztbejátszással jutottunk az első 12-be. Vasárnap délelőtt a második körmérkőzésen jutottak be az első 4-be, délben pedig a döntőbe. A veszprémi csapat veretlenül, 100%-osan jutott a döntőig mindösszesen egy kapott góllal.

A döntőben a Vác várt a mieinkre. Az első félidőben a váci iskola megszerezte a vezetést, de a második félidő végén sikerült kiegyenlíteni (1-1). A büntető párbajban a Táncsics labdarúgói bizonyultak jobbnak, 2-1-re nyertek. Összességén teljesen megérdemelten, 17-3-as, imponáló gólaránnyal, veretlenül szerezték meg a veszprémiek az első helyet. A Táncsics elhozta a legjobb kapus (Szűcs Ádám) és a legjobb edző (Vántsa Endre) különdíját is.