Tovább őrzi veretlenségét a Wildfires

A Zalaegerszeg adott otthont a második fordulónak, amelyen a Veszprém Wildfires amerikai focicsapata továbbra is őrzi veretlenségét a Westbowl elnevezésű tornán.

Veszprémben rendezték az első fordulót, amelyen a veszprémi csapat 4:0-ás eredményt produkált. A Kurucz-Jánvári edzőpáros irányította együttes Zalaegerszegen, a Kölcsey Ferenc Gimnázium tornacsarnokában is megőrizte veretlenségét, szintén 4:0-ás eredménnyel.


Fotó: archív

A házigazda Zala Predators ellen kezdtek a Futótüzek, egy nagyon kiélezett mérkőzésen szoros 8:6 arányú győzelmet aratott a Veszprém. A folytatásban a Komló Miners ellen 28:12-es győzelem született, míg a Mecsek Mountainerz csapattal szemben 29:0-ás végeredményt zsebelt be a bakonyi csapat. Zárásképpen a Kaposvár Goldenfox ellen pedig 13:6 arányban győzedelmeskedett a Veszprém Wildfires.

„Több hibát is elkövettünk támadó és védelem oldalon az eredmények ellenére, amin mindenképp javítani fogunk az elkövetkező fordulókban. Köszönjük a támogatást itthonról, és azoknak a szurkolóinknak is, akik elkísértek minket.” - értékelt Pető János, játékos.

A Zalai forduló végeredménye

1. Veszprém Wildfires 
2. Zala Predators
3. Kaposvár Goldenfox
4. Mecsek Mountainerz
5. Komló Miners

A következő forduló november 24-én kerül megrendezésre Kaposváron.