Szilveszter-kupán búcsúztak az óévtől

December 29-én, Érden második alkalommal vett részt a Lizards Floorball Team csapata a felnőtt amatőr bajnokság harmadik fordulójaként megrendezett Szilveszter-kupán.

Jól is indult a veszprémiek számára a nap. 13 óráig lejátszotta első négy mérkőzését, amiből hármat sikerült megnyerni mienknek. A nagy rivális Ajka csapata ezúttal egy végig szoros mérkőzésen végül 1-0-ra győzni tudott. Ezután hosszabb szünetekkel tarkítva még négy mérkőzést játszott a Lizards. Sajnos ezekre a meccsekre már elfogyott a gólzsákból a muníció, egyszerűen nem tudtak gólt szerezni a bakonyiak. Rengeteg helyzetet alakítottak ki a mérkőzéseken, körbelőtték az ellenfelek kapuját, de a hálót egyszer sem sikerült megrezdíteni. Ennek megfelelően az esti mérkőzések eredménye egy döntetlen és három vereség lett.


Fotó: archív

A nap végén Orosz Luca is beszállt még a női küzdelmekbe, mivel az Ares női csapatának a létszáma is erősen megcsappant és felkérték őt, hogy játsszon az utolsó három mérkőzésükön. A végső tartalékait is mozgósítva végül nagyon hasznos tagja volt a csapatnak és két góljával hozzájárult, hogy az Ares szerezte meg a tornán a 4. helyezést. Mivel a veszprémiek számára elsősorban a szórakozáson volt a hangsúly, a torna elérte célját, noha jobb eredménnyel szerették volna zárni a 2013-as évet.