Kézilabdás majális

Ezen a héten sem unatkozhatnak a sportbarátok, a veszprémi csapatok ismét több fronton veszik fel a küzdelmet a különböző bajnokságokban.

Pénteken hazai környezetben lép pályára a VESC kosárcsapata a rájátszás negyedik fordulójában. Az ötödik helyezett veszprémiek ellenfele az egy hellyel hátrébb álló EnterNet Vásárhely csapata lesz.

Szombaton a kézilabda BL negyeddöntőjének visszavágóján az MKB Veszprém a spanyol Barcelonával mérkőzik a Veszprém Arénában. Az első mérkőzésen, a második félidőben nyújtott gyengébb játéknak köszönhetően hat gólos hátrányt kell ledolgoznia a bakonyi együttesnek a katalánok ellen.

Vasárnap a VESC Lizards floorballosai a bajnoki döntő első összecsapásán a dunaújvárosi Rudast fogadják. Az elmúlt héten a gyíkok a Veszprémben megrendezett MEFOB döntőn az első helyet érték el, így remek hangulatban várják a bajnoki döntőt.

Az előző fordulóban, a Pápa elleni megyei rangadón elért gól nélküli döntetlen után ismét megyei derbi vár az NB III Bakony csoportjában a Veszprém FC-re, ezúttal a Badacsonytomajhoz utaznak Garaiék.

A Hódmezővásárhely ellen elért döntetlen után ismét idegenben lép pályára a Veszprém Barabás KC együttese. A lányok ezúttal a rájátszásra remek formába lendülő Kiskunhalas otthonában szerepelnek, egy vendég győzelemmel biztos lenne a veszprémiek bennmaradása.

Április 30. (péntek)
18:30 VESC – EnterNet Vásárhely férfi kosárlabda rájátszás, helyszín: Vetési Albert Gimnázium

Május 1. (szombat)
12:00 VEDAC Évadnyitó Dobóverseny, helyszín: Egyetemi Stadion
16:20 MKB Veszprém KC - FC Barcelona Borges férfi kézilabda BL, helyszín: Veszprém Aréna, TV: Viasat3 (élő)

Május 2. (vasárnap)
16:00 VESC Lizards - Rudas Floorball Team férfi floorball bajnoki döntő, helyszín: Stadion Munkacsarnok
17:00 Badacsonytomaj – Veszpém FC férfi labdarúgás NB3, helyszín: Badacsonytomaj
18:00 Kiskunhalas - Veszprém Barabás KC NŐI KÉZILABDA NB I. ARANY ÁSZOK RÁJTSZÁS, helyszín: Kiskunhalas