Megyeválogatottak akcióban

2017. február 26-án, vasárnap 5 megye tornáját rendeztek Budapesten, melyen a házigazda Budapest mellett Somogy, Komárom-Esztergom, Bács-Kiskun és Veszprém megye kapott meghívást. A Veszprém megye válogatottját Laki Zoltán és Jugovits Péter irányította.

A válogatottba 3 játékosunk is meghívás kapott. A védelemben Tóta Ildikó, a pálya középső szekciójában András Anita, míg a támadósorban a válogatott legfiatalabb tagja, a mindössze 15 éves Vojnity Nóra próbálta meg felvenni a küzdelmet az ellenfelekkel aki az egyesületében végzett munkájával ezt kiérdemelte.

Megyeválogatottunk 4 meccséből mindösszesen 1-et tudott megnyerni, míg háromszor sajnos vesztesen hagyták el lányaink a pályát. Csalódottságra azonban semmi okuk, hiszen egy jó hangulatú tornán vehettek részt.

A három veszprémi kerettagról Jugovits Péter elmondta, hogy hasznos tagjai voltak a csapatnak, külön örült Vojnity Nóra a tornán mutatott kiváló játékának.

Az első helyet az előzetes várakozásoknak megfelelően a nagy esélyes házigazda Budapest magabiztosan, 4 mérkőzésből 4-et nyerve hódította el.

Veszprém megye válogatottjának eredményei

Bács-Kiskun megye - Veszprém megye 1-0
Veszprém megye - Somogy megye 3-4
Budapest - Veszprém megye 5-1
Veszprém megye - Komárom-Esztergom megye 4-2

A torna végeredménye:
1. Budapest
2. Bács-Kiskun megye
3. Somogy megye
4. Veszprém megye
5. Komárom-Esztergom megye

Meghívott játékosok:
Paricska Georgina  (Füzfő), Hidi Jenifer (Ajka) kapusok
Tóta Ildikó, Vojnity Nóra, András Anita (Veszprém),

Kovács Fáber Bernadett (Csetény),

Ferencz Brigitta (Bakonynána)
,
Varga Dóra (Tapolca),

Gyarmati Rena (Balatonfüred),

Török Patricia, Kalmár Helga, Beimli Kata (Pápa)