Fehérváron vendégszerepel a VBKC

Izgalmas, kemény csata elé néznek a veszprémi lányok, nevezhetjük szomszéd várak csatájának is a szerdai mérkőzést. Az idegenbeli nehéz mérkőzésekhez szinte már hozzászoktak a lányok, hiszen Debrecenben, Ferencvárosban, majd legutóbb Győrben vendégszerepeltek bajnoki mérkőzésen, most pedig a Magyar Kupában kell helyt állniuk.

Nincs könnyű helyzetben Gyurka János, hiszen több meghatározó játékosa is sérüléssel, betegséggel küzd. Ábrahám Szilvia és Gertsmár Renáta is könnyített edzéseket végzett, és Alzbeta Pollakova is fájlalja még a műtött térdét, így az ő játéka is kérdéses. Mindannyian szeretnének pályára lépni ezen a fontos mérkőzésen annál is inkább, mert többen lázas megbetegedéssel is küszködnek a csapatból.

Nagy hangsúlyt fektetünk a letámadásokra

- Összeszokott, rutinos csapattal nézünk szembe, mindkét félnek nagyon fontos, hogy továbbjusson a kupában. A sérülések és a betegségek ellenére kiemelkedő teljesítményt akarnak nyújtani a lányok, ez is feléjük az elvárásom. Nagy hangsúlyt fektetünk a letámadásokra és gyorsan kell befejeznünk a támadásokat is. Igazi presztizscsatára számítok, jó hangulat uralkodik a csapatnál, igyekszünk megőrizni a lendületünket – mondta Gyurka János, a Veszprém Barabás KC vezetőedzője.

A fehérváriak a VBKC elleni mérkőzéssel a szombati EHF-kupa visszavágóra is hangolnak, az Izmir BSB otthonában lépnek pályára Törökországban. A fehérváriak a VBKC elleni mérkőzéssel a szombati EHF-kupa visszavágóra is hangolnak, az Izmir BSB otthonában lépnek pályára Törökországban.

Kötelező nyernünk!

- Nagyon remélem, hogy itthon nem lesz kérdéses a győzelmünk, és a meccs nagyon jól szolgálja majd a felkészülésünket is a szombati EHF-visszavágóra. Kötelező nyernünk! – mondta Rádl Tímea, az FKC beállósa. (Forrás: fkc.hu, fotó: v-man.hu)

Székesfehérvár nincs túl messze, így érdemes útra kelni a kézilabdabarátoknak, ha egy jó mérkőzést akarnak látni.

Alcoa KC Fehérvár - Veszprém Barabás KC
Szerda 18:00, Székesfehérvár, KÖFÉM Sportcsarnok (Verseci u. 1-15.)