Végleges a veszprémi játékoskeret

Kialakult a végleges játékoskeret az NB2-es veszprémi labdarúgócsapatnál, amely számos új játékossal vág neki az új szezonnak.

Varga Tamás és Kiss Gábor mellé az ifjúsági korú kapus, Kádár Balázs érkezett Devecserből, akit nagy tehetségnek tartanak. A védelembe pedig rutinos labdarúgó, a korábban a Vasasnál is megforduló, legutóbb Ausztriában játszó Kollár Zsolt érkezett.

A középpálya megerősítésére Nagy Károly, a REAC jobb oldali középpályása érkezett, aki NB I-es tapasztalattal is rendelkezik, hiszen korábban négy meccsen szerepelt az élvonalban. Veszprémben folytatja pályafutását a Győri ETO FC 21 éves bal oldali középpályása, Sánta Attila, illetve a szlovák Mário Hudec, aki legutóbb a Slovan Bratislava futballistája volt.

A támadószekció megerősítésére egy csatár érkezett a klubhoz, Karakai András legutóbb Ausztriában Kollár Zsolt csapattársa volt.

A másfél hét múlva induló bajnoki szezonban a Veszprém FC hazai mérkőzéseire egységesen 500 Ft lesz a belépőjegy ára. A 2010-2011-es szezonbérletek pedig 5.000 Ft-ba kerülnek, amelyek árusításáról a klub később ad tájékoztatást.

Szombaton 10 órai kezdettel felkészülési mérkőzést játszik a veszprémi együttes, az ellenfél a Lombard Pápa második együttese lesz az Egyetemi Stadionban.

Vasárnap a Magyar Kupa első fordulójában a zala megyei másodosztályban szereplő Várvölgye ellen játszik idegenben a Veszprém FC, a mérkőzés kezdési időpontja 17.30 óra.

érkezeők

Kádár Balázs
Poszt: kapus
Születési idő: 1990. 12.28.
Előző klubjai: Devecseri SE

 

Kollár Zsolt
Poszt: hátvéd
Magasság: 187 cm
Testsúly: 75 kg
Születési idő: 1979. november 12.
Előző klubjai: Kecskemét, Vasas, Felcsút, Budaörs, Schwarzenbach (Ausztria) 

Nagy Károly
Poszt: jobb oldali középpályás
Születési idő: 1990:01.10.
Előző klubjai: MTK, REAC
NB1-es mérkőzései: 4/0

 

Sánta Attila
Poszt: bal oldali középpályás
Magasság: 175 cm
Testsúly: 65 kg
Születési idő: 1988. augusztus 22.
Előző klubjai: BVSC, Győri ETO FC
NB1-es mérkőzései: 6/0

Mário Hudec
Poszt: csatár
Magasság: 181 cm
Testsúly: 77 kg
Előző klubjai: Slovan BA, FC Ružinov, FC Čenkovce

 

Karakai András
Poszt: csatár
Születési idő: 1987. március 23.
Előző klubjai: Hévíz, ZTE, Schwarzenbach (Ausztria)

 

képek forrása: mlsz.hu, sporthirado.hu, eto.hu, vidi.hu, reac.hu, flickr.com, beachsoccer.com 

Veszprém fC játékoskeret 2010/2011

kapusok: Varga Tamás, Kiss Gábor, Kádár Balázs (Devecser SE)

védők: Grósz Róbert, Fehér Kornél, Leitold Tamás, Pálfi Róbert, Kollár Zsolt (Ausztria), Foki András, Kovács Péter, Miskei István

középpályások: Boromisza Gábor, Tatai József, Kalcsó Gábor, Szöllőskei Péter, Garai Péter, Jurik Patrik, Nagy Károly (REAC), Sánta Attila (Győri ETO), Mário Hudec (Slovan Bratislava)

támadók: Finta Péter, Babik András, Czvetkó József, Karakai András (Ausztria)