Búcsú a kupától

A tartalékosan felálló veszprémi együttes hosszabbítás után maradt alul az NB3-as Lipót otthonában, a Magyar Kupa 3. fordulójában.

A mérkőzés rövid krónikája:

1. perc: Kalcsó baloldali beadását a hosszún üresen helyezkedő Babik zavartalanul fejelte a kapuba, 0-1.
4. perc: Eladott labda után Fajkusz lőtt 22 méterről, a bal alsó sarokba tartó lövést Kádár ütötte ki az alapvonalon túlra.
33. perc: Babik fordult kapura 35 méteren, majd egyet tolt a labdán, és a kapu közepébe lőtt, de a hazai kapus mellre húzta.
66. perc: Kovács Pétert második sárgalappal kiállították.
69. perc: Karakai két védőt megverve ziccerben vihette volna kapura a labdát, de a játékvezető megállította az akciót és szabadrúgást ítélt a javunkra.
83. perc: Hazai beadást Dömötör fejelte kapura, amelyre Fajkusz érkezett és becsúszva közelről a kapuba sodorta 1-1.
Hosszabítás: A 16-oson belül szabálytalankodtak Karakai ellen, amelyet nem kis meglepetésre nem fúj le a játékvezető. Az ellentámadásból Lakatos lő gólt, 2-1.

lipót sk - veszprém fc 1:1 (0:1), hosszabbítás után 2:1

Lipót SK: Rom - Bella, Lakatos, Töltősi, Szénási - Dombi, Fajkusz, Lappints, Dömötör - Burkus, Práger (Sütöri a 62. percben). Vezetőedző: Gunyhó Ferenc

Veszprém FC: Kádár - Garai, Fehér, Lang, Kovács - Szilágyi, Szöllöskei, Kalcsó, Jurik (Ihász az 55. percben) - Czvetkó (Karakai a 67. percben), Babik (Kollár a 82. percben). Vezetőedző: Orbán Tamás

Gólszerzők: Fajkusz a 83. percben, Lakatos a 101. percben, illetve Babik az 1. percben.

Kiállítások: Szénási a 100. percben, illetve Kovács a 66. percben.