Győzelemmel zárták a szezont a női futsalosok

Negyedik helyen fejezték be a bajnokságot a Szücs Noémi tanítványai.

Rangadóval fejezték be a szezont NB II-es női futsalosaink, hiszen az ötödik helyen álló VESC a negyedik ELTE-BEAC együttesét fogadta a zárófordulóban. A veszprémiek pedig egy győzelemmel meg is előzték volna riválisukat a tabellán.

A hazaiak ennek megfelelően nagy elánnal kezdtek, és Fogl Adrienn góljával magukhoz is ragadták a vezetést. A folytatásban mindkét fél előtt adódott lehetőség, de a nagyszünetben 1-0 állt az eredményjelzőn.

A második játékrészben egyenlíteni tudtak a vendégek, de sokáig nem örülhettek Kóti Lilla találatának, hiszen Fogl Adrienn egy perccel később ismét a VESC csapatát juttatta vezetéshez. A hajrában az ELTE-BEAC mindent megtett az egyenlítésért, egyre többször váltottak vészkapusra, Szücs Noémi tanítványai azonban állták a sarat, és többször is közel jártak a mindent eldöntő harmadik találat megszerzéséhez.


Fotó: vesc.hu

A VESC végül 2-1-re nyert, amivel meg is előzték riválisukat, így a negyedik helyen zárták a 2023/2024-es bajnokságot.

Szücs Noémi: Örülök neki, hogy győzelemmel fejeztük be a szezont. Nagyon nehéz meccs volt, végig összpontosítanunk kellett, mostanában ráadásul nem úgy ment ahogy szerettük volna, úgyhogy nagyon kellett ez a siker a végén. Hasonló meccset játszottunk az ELTE-BEAC-cal az odavágón is, ott 2-0-ra is vezettünk már, 2-2 lett a vége, most szerencsére mi jöttünk ki jobban ebből a taktikai csatából.

Női Futsal NB II. Nyugati csoport 14. forduló

Veszprémi Egyetemi SC - ELTE-BEAC 2-1 (1-0)

Gólszerzők: Fogl Adrienn (7. perc, 27. perc) ill. Kóti Lilla (26.)