Vereség a tavaszi idénynyitón

A Veszprém FC női labdarúgócsapatának több kulcsjátékosát is kénytelen volt nélkülözni a találkozón, 3:1-re vereséget szenvedett a PELC-Nyárád ellen.

A mérkőzés történései:
5. perc: Török Patrcia cselezett a jobb oldalon és befelé húzott, majd éles szögből 8 méterről a rövid sarokba lőtt. (0:1)
11. perc: Egy jobb oldali beívelést a védőink szorításában Beimli Katalin szép mozdulattal csúsztatott a bal alsó sarokba. (0:2)
53. perc: András Anita cselezett a jobb oldalon, 2-3 jó csel után védőjének őrizetében lőni tudott. Lövése a kapusról a bal alsó sarokba csorgott. (1:2)
58. perc: A mérkőzés végére teljesen elfáradó és kitámadó csapatunk labdavesztését követően Beimli Katalin tiszta lövőhelyzetben nem hibázott, ezzel saját maga 2. csapata 3. gólját szerezte. (1:3)


Fotó: Veszprém FC

A mérkőzés összképe alapján megérdemelt vendéggyőzelem született. Csapatunk csere nélkül a szokatlan tavaszi meleg ellenére is helyt állt és megnehezítette a vendégek dolgát. Csapatunkban hosszú kihagyás után újra tétmeccsen kapott szerepet Baráth Boglárka. A Veszprém FC legközelebb 2017. április 9-én 15 órától a Bakonynána együttesét látja vendégül.

A mérkőzés után Jugovits Péter vezetőedző így értékelt: „Az eredmény ellenére nagyon büszke vagyok a lányokra. Megmutatták milyen egy igazi csapat. Sajnálom, hogy kikaptunk, de fontos tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. Mindent meg fogunk tenni, hogy elérjük a célunkat.”

Veszprém FC - PELC-Nyárád 1:3 (0:2)

Veszprém FC: Sas Zsófia - Baráth Boglárka, Tömböl Piroska, András Anita, Jónás Kinga, Kis Danica, Csepely Bettina, Csomor Renáta, Bozsoki Klaudia

PELC-Nyárád: Németh Roxána – Szalóky Diána, Kalmár Helga, Fellner Zsófia, Hipság Veronika, Frank Eszter, Lázár Cintia, Németh Rebeka, Török Patrícia
Cserék: Pődör Patrícia, Beimli Katalin, Földe Vivien, Fehér Nikoletta

Gólszerzők: András Anita (53.) ill. Török Partícia (5.), Beimli Katalin (11., 58.)