Nézők előtt játszanak a futsalosok!

A férfi futsal élvonalban szereplő veszprémi alakulat hétfőn (18.30) nézők előtt rendezheti az éllovas Haladás elleni rangadóját a Március 15. utcai sportcsarnokban.

A klub hivatalos közleményét változtatás nélkül közöljük:

"Tisztelt Szurkolók!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy hétfőtől megnyithatjuk kapuinkat előttetek! Az enyhítésnek ugyanakkor feltételei is vannak: kizárólag azon vendégeinket engedhetjük be otthonunkba, akik érvényes oltási- és személyi igazolvánnyal rendelkeznek. Azok a felnőttek, akik előbbieket hiánytalanul felmutatják, kiskorú gyermekeiket is magukkal hozhatják.

Fontos azonban hangsúlyoznunk, hogy a MASZKVISELÉS TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ a csarnokunk belterületén!

Távolságtartás szempontjából tisztelettel kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőségeik szerint vigyázzanak egymásra. Kézfertőtlenítőt több helyre kihelyezünk majd az épületben. Előre is köszönjük megértéseteket, segítő együttműködéseket. Jelen feltételek mellett mindenkit szeretettel várunk! Reméljük, hogy hamarosan teljes egészében visszakapjuk a régi életünket, de addig is óvjuk a másik egészségét: hazai mérkőzéseinket ahogy eddig, úgy a továbbiakban is élőben közvetítjük a csatornánkon!"

Balaton Bútor FC Veszprém