Nem sikerült a feljutás

Küzdelmes, néhol erőszakos periódusokat hozó mérkőzésen a fővárosiak bizonyultak jobbnak VESC Lizards ellen.

Tegnap óriási csatában, már vert helyzetből (0:4) hozták vissza a mérkőzést (4:4) a veszprémi srácok a IBK Cartoon Heroes gárdájának otthonában, ma pedig hazai pályán kellett volna győzni legalább egy góllal.

Az első harmadban a vendégek akarata érvényesült, és ha egy kis szerencsével is, de kétgólos előnyre tettek szert. (0:2) A második játékrészben Török András szépített, de a fővárosiak újra kétgólosra növelték a különbséget (1:3), de a Gyíkok nagyon fogadkoztak, hogy az utolsó harmadban ledolgozzák a hátrányukat.

Ennek megfelelően az első percektől kezdve nekirontottak az ellenfelüknek, és a harmad közepétől egész pályán letámadták ellenfelüket.Mindent megtettek az egyenlítésért, de a kinyílt védekezés megbosszulta magát. A negyedik bekapott gólra még Kolossváry Dávid egy percen belül válaszolt (2:4), de alig volt hátra öt perc, és az óriási küzdelem mellett már kapkodás is jellemezte a veszprémiek játékát. A vendégek még berámoltak két gólt az utolsó percekben, és megérdemelten nyerték a párharcot, de ekkora különbség nem volt a két csapat között. (2:6)

Rendkívül szimpatikusan játszottak és küzdöttek a Gyíkok a sokkal agresszívabb Hősök ellen, a bajnoki címet és a feljutás lehetőségét azonban a Rudas elleni idegenbeli meccsen puskázták el.

VESC Lizards - IBK Cartoon Heroes 2:6 (0:2, 1:1, 1:3)

Összesítésben 10:6 arányban az IBK Cartoon Heroes nyerte az osztályozót, a VESC Lizards ősszel továbbra is az OB1/B-ben folytathatja.