Áldatlan állapotok a Stadionban

Hétvégén a Veszprém FC a bravúros győzelem mellett egy bosszantó veszteséget is elszenvedett. A Stadion gyepszőnyegét tönkretették.

A vasárnap Győrben aratott bravúros győzelem után megdöbbentő kép fogadta hétfőn a Veszprém FC vezetőit és játékosait. A hazai mérkőzéseknek otthont adó füves pályát tönkretették.

A hétvégén kétnapos, bankok közötti sportrendezvényt rendeztek városunkban, melynek labdarúgás részét a Stadion füves pályáján bonyolították le. A játéktéren négy darab kisebb pályát festettek fel, ahol egész hétvégen küzdöttek a résztvevők, amit nyugodtan nevezhetnénk aratásnak is. A kapuk előtti helyen ugyanis nem sok fű maradt, így jelenleg nyolc, szinte csupasz rész tátong a pályán, valamint az esőnek köszönhetőn a stoplik nem kis nyomokat hagytak, de a képek mindent elárulnak.

A labdarúgó csapat vezetői a nyáron nem kis munkát és pénzt áldoztak arra, hogy az NB2 bajnoki rajtára egy jó minőségű pályát hozzanak létre, amely most egy hétvége alatt romba dőlt. Sajnos a szervezők, a szombathelyi Pannonsport Kft. hozzá nem értését tükrözi, hogy az eső ellenére folytatták a játékot, méghozzá stoplis cipőben, ami köztudottan egyik pályának sem tesz jót, de hát sajnos nem az ő pályájuk volt....

galeria_41

HAJRÁVESZPRÉM.HU | Reklámozd a saját oldaladat is

Képgaléria