Első pontjaiért küzd a Veszprém

A két mérkőzés után nyeretlen Veszprém FC vasárnap, a listavezető Győri ETO II otthonában próbálja megszerezni első bajnoki pontjait.

Mindenképpen szeretnénk megszerezni a hétvégén az első pontunkat/pontjainkat. Nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni, s nem vagyunk elkeseredve, hogy eddig nulla pontot sikerült elérnünk, annak idején az NB3-at is így kezdtük. Mindkét eddigi meccsünket megnyerhettük volna, ez bizakodásra adhat okot a hétvégi összecsapás előtt. Sajnos az nagyon megnehezíti a dolgunkat, hogy a győrieknél sok visszajátszó fog szerepelni, mivel az első osztályú együttesük nem lép pályára a hétvégén - mondta Garai Péter, a VFC ügyvezetője.

Varga Tamás, Garai Péter, Foki András mellé Kalcsó Gábor is feliratkozott a sérültek listájára, valamint Czvetkó József megbetegedett, így az ő játékukra vasárnap nem számíthat Orbán Tamás. Jó hír viszont, hogy Babik András felépült, így ő a csapattal tarthat Győrbe.

A Veszprém FC az első fordulóban a Honvéd otthonában szenvedett egygólos vereséget, majd hazai pályán a Barcs múlta felül a bakonyiakat 2:1 arányban.

A Győri ETO II előbb a Budaörs ellen diadalmaskodott 2:0-ra, majd a Szigetszentmiklós otthonából (3:1) hozták el a három pontot.

HAJRÁVESZPRÉM.HU | Reklámozd a saját oldaladat is